De winkel

Fietsspecialist Westerlaken Zeewolde

Onze Winkel

Met ruim 250 vierkante meter aan fietsenaanbod is onze winkel ingericht voor fietsplezier. Fietsspecialist Westerlaken heeft elk fietsmodel verkrijgbaar in de markt. Een belangrijk reden om bij ons te kopen is dat al onze fietsen op maat zijn. Een fiets op maat afleveren aan u als klant in combinatie met een selectie proces van fietskwaliteit, duurzaamheid en pleziergarantie laat onze passie voor fietsen zien. Ervaar dit in onze winkel en proef dit op onze website.

Ons assortiment

Fietsspecialist Westerlaken heeft ruim assortiment  kinderfietsenurban fietsentrekking fietsenstadsfietsenmoederfietsen en hybridefietsen. Zoekt u het liever iets sportiever dan hebben wij verschillende typen en merken mountainbikes en racefietsen. Ook kunt u bij ons terecht voor een mooie aanbod van elektrische fietsen. De elektrisch fiets wordt steeds populairder. Dit komt ondermeer doordat hij in  veel varianten verkrijgbaar is. Zo heeft u tegenwoordig ook al mountainbikes met elektrische techniek.

Bekijk de video hieronder!

Fietsonderdelen, accessoires en kleding

Natuurlijk is elke fiets ook te personaliseren met een breed aanbod aan accessoires. Zo kunt u de fiets aankleden naar eigen smaak. En met onze uitgebreide keuze aan fietskleding gaat u altijd in de juiste outfit op pad!

Online webshop Fietsvakshop

Fietsvakshop is onze online webshop met fiets accessoires & fietsonderdelen.

Shop online via onze webshop

Wat maakt Fietsspecialist Westerlaken al bijna twintig jaar een begrip?

Fietsspecialist Westerlaken streeft er naar om een goede relatie op te bouwen met de klant. Dit  doen wij door alleen producten te verkopen waar wij 100% achter staan. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Geen fiets verlaat onze vestiging zonder dat deze op maat is afgesteld. Wij streven naar het maximale in het hebben van fietsplezier en een prettige relatie met u als klant.

Onze service is bekroond met 5 van de 5 sterren

Wij hebben een Bovag 5 sterren onderscheiding ontvangen. De Bovag 5 sterren onderscheiding is de hoogst haalbare binnen de tweewielerbranche.
U bent dus verzekerd van goede kwaliteit en service.

bovag_logo

Maak kennis met ons team!

Ga naar de teampagina

Contact

All Rights Reserved © 2017 - 2018