Fietsen

Fietsen

Fietsen

Fietsen, wij zijn er gek op. We doen het zelf graag en adviseren ze in alle soorten en matengebruikte of nieuwe fietsen. Naar welke fiets bent u op zoek? We helpen u graag. In de regio zijn we bekend van het fietsplezier wat wij mensen bieden. We houden van een persoonlijk advies wat past bij uw wensen.

Op zoek naar een nieuwe of gebruikte fiets?

Wat u ook kiest, bij Fietsspecialist Westerlaken bent u altijd aan het juiste adres voor een goede en betrouwbare tweewieler welke garant staat voor veel fietsplezier. Klik op een van onderstaande links om ons actuele aanbod te bekijken.

Aanbod gebruikte tweewielers

Ga naar het gebruikte aanbod

Welke fiets past bij u?

Bekijk onze detailpagina’s van de fietsmodellen. De modellen zijn per model uitgeschreven op toepassing van gebruik. Zo hebben wij van stads tot aan aangepaste fietsen beschreven.

Lees uitgebreide informatie over verschillende modellen in ons assortiment!

Kies een fiets die bij jou wensen en behoefte past!

Uw nieuwe fiets leasen of financieren?

Uw fiets leasen

Via het Leasefiets plan van Leasefiets.nl bieden wij een operationele lease aan op basis van een fiets vanaf € 500,- die via Fietsspecialist Westerlaken door de werknemer kan worden uitgezocht.

Meer informatie over een leasefiets pagina

Uw fiets financieren

Uw aankoop op afbetaling? Geen probleem. Via FietsDirectPlan bieden wij een flexibele manier van betalen voor uw fiets en accessoires tot een maximaal bedrag van €3.500. Voor informatie over FietsDirectPlan, het berekenen van uw maandtermijn en aanvragen, ga naar www.fietsdirectplan.nl

Meer informatie over een fiets financieren

Heeft u een specifieke vraag? E-mail uw vraag naar service@westerlakenfietsen.nl of bel ons op 036-5227440

Contact

All Rights Reserved © 2017 - 2018