Gezinsfietsen

De functionele gezinsfiets

mamafiets_westerlaken_fietsen_zeewolde

Lekker thuis samen met uw kind en toch even naar de supermarkt om de boodschappen voor het eten van die avond te doen. Met de auto? Welnee, dit kan prima op de fiets! Leuker en gezonder voor u én uw kind! Er zijn tegenwoordig genoeg fietsen die een bovenstaande situatie eenvoudiger maken. Bij ons samengevat onder de noemer ‘gezinsfietsen’.

Voordelen van een gezinsfiets

  • Robuust
  • Geschikt voor kinderzitjes
  • Stevige, veilige, stabiele fiets
  • Comfortabel

Wat maakt het een gezinsfiets?

sparta_bakfiets_westerlaken_fietsen_zeewolde

De gezinsfiets is een stevige, veilige, stabiele en vooral comfortabele fiets. Door deze eigenschappen is de fiets zeer geschikt voor het vervoeren van kinderen én boodschappen. Voor alle moeders zijn er de moederfietsen. Zo hebben Sparta en Batavus specifieke modellen voor moeders.

Sparta_papafiets_westerlaken_fietsen_zeewolde

Een multifunctionele gezinsfiets op maat

Dat een gezinsfiets multifunctioneel is en handig moet zijn, is een gegeven.  Wij vinden het daarnaast belangrijk dat u er veel fietsplezier mee heeft. Wij bieden u dat fietsplezier door uw gezinsfiets op maat af te stellen. U heeft op deze manier optimaal gemak van de fiets. Door uw fiets op maat af stellen voorkomen wij dat u klachten krijgt van uw rug, hals, handen en/of knieën. Wij helpen u graag bij het vinden van een geschikte gezinsfiets en stellen deze als service voor u op maat af.

Ervaar zelf hoe praktisch een gezinsfiets is en maak een proefrit

Maak een proefrit op een gezinsfiets door ons te bellen op 036-5227440 of een e-mail te sturen naar: service@westerlakenfietsen.nl

Contact

All Rights Reserved © 2017 - 2018