Racefietsen

Racefietsen voor mannen en vrouwen

Racefietsen voor mannen en vrouwen

Koersen in een peleton, met een fietsmaatje sprinten voor een plaatsnaambordje of gewoon zelf afzien met een straffe tegenwind. Het kan allemaal op een racefiets. Wielrennen is populair in Nederland. Dat is niet verwonderlijk met ruim 29.000km aan mooie fietspaden door ons land. Daarnaast is het eenvoudig om te doen en ben je niet verplicht aan vaste tijden. En natuurlijk is het ook heerlijk om op de racefiets naar je werk te gaan om zo fris en vol energie de dag te beginnen.

Over racefietsframes

Staal, aluminium, carbon en titanium. Zo maar eens wat materialen die gebruikt worden bij de fabricage van racefietsframes. De fiets van tegenwoordig lijkt al lang niet meer op de fiets waarmee Jan Janssen in 1968 de Tour de France won. Het is tegenwoordig zelfs mogelijk om elektrisch te schakelen. Met een druk op de knop wisselen de derailleurs razendsnel van versnelling.

Onze merken racefiets

 

merida sfeer race 2Wij bieden racefietsen aan van Focus en Merida. Focus is met team AG2R LA MONDIALE veelvuldig vooraan het peleton te zien in de ProTour.   De profs van de ploeg AG2R La Mondiale doen mee bij alle grote wedstrijden. De lijst met successen tijdens de Tour de France is lang. Steeds weer zorgen zij voor magische momenten op de IZALCO MAX. Hun feedback leidt tot topproducten die aan de hoogste eisen voldoen.En natuurlijk kennen we Merida van het Team Lampre-Merida. Beide merken laten dus zien dat ze weten waar een racefiets aan moet voldoen!

Klik hier voor alle modellen van Focus.

Klik hier voor alle modellen van Merida.

Altijd winnen met een racefiets op maat 

Fietsspecialist Westerlaken is de trotse sponsor van Wieler Tour Club Zeewolde. Wij wielrennen zelf ook graag of kijken er naar. Een doel van racefietsers is om altijd meer uit zichzelf te halen.  Een manier om dat te kunnen doen, is door het hebben van een racefiets die goed bij hem aansluit. Een goed afgestelde racefiets helpt u als racefietser nieuwe uitdagingen te formuleren en te behalen. Ervaar een racefiets op maat van Westerlaken en ontdek wat winnen is!

Ervaar zelf hoe racefietsen voelt en maak een proefrit

Maak een proefrit op een racefiets door ons te bellen op 036-5227440 of een e-mail te sturen naar: service@westerlakenfietsen.nl

Actuele aanbod racefietsen

Benieuwd naar welke racefietsen wij nu in de winkel hebben? Bekijk dan ons actuele aanbod!

Contact

All Rights Reserved © 2017 - 2018