Stadsfietsen

Stadsfietsen zijn er in alle prijsklasse

stadsfietsen_cortina_Westerlaken_fietsen_zeewolde

Voordelen van een stadsfiets

  • Voor elk budget toegankelijk
  • Onderhoudsarm
  • Sterk
  • Nu ook als e-bike (elektrische fiets) beschikbaar

De stadsfiets is eigenlijk niet weg te denken uit het straatbeeld. Iedereen heeft er wel één of meerdere in de schuur staan. Deze sterke fiets brengt u overal, wanneer u maar wilt. De stadsfiets is er veelal in een uitvoering met versnellingen en een uitvoering zonder versnellingen. De versnellingen kunnen het net even makkelijker maken om goed vooruit te komen met een zwaar bepakte fiets.

Het model stadsfiets

Het model van de stadsfiets gaat al ver terug in de tijd. En bij sommige modellen is het klassieke ontwerp nog goed te zien. Dit is erg duidelijk bij de nog altijd klassieke en populaire omafiets. De klassieke vormen hebben de laatste jaren weer een flinke comeback gemaakt, zij het met een moderne aanpak. Dit maakt de fiets soms tot een waar fashion item, waardoor iedereen zijn of haar persoonlijkheid kan reflecteren in de keuze van de fiets!

Een stadsfiets op maat

Ook met een praktische stadfiets moet u het zichzelf gunnen om een fiets op maat te ervaren. Een goed afgestelde fiets overbrugt makkelijker kilometers in weer en wind. Westerlaken stelt uw stadsfiets op maat af met het Body Scanning Systeem. Dit systeem berekent de optimale verhouding tussen u en uw fiets. Een stadsfiets op maat afstellen kan rug-, hals-, hand- en knieklachten voorkomen. Ervaar onze stadsfietsen zelf!

Actuele aanbod stadsfietsen

Benieuwd naar welke stadsfietsen wij nu in de winkel hebben? Bekijk dan ons actuele aanbod!

Maak een proefrit op een stadsfiets

Maak een proefrit op een stadsfiets door ons te bellen op 036-5227440 of een e-mail te sturen naar: service@westerlakenfietsen.nl

Contact

All Rights Reserved © 2017 - 2018