Trekking fietsen

focus_sfeer1

Erop-uit met een trekkingfiets op maat

De spullen zijn gepakt, vier grote fietstassen vol met kleding, kampeerspullen en natuurlijk wat reserve-onderdelen voor onderweg. Je gaat op fietsvakantie! Alle mooie kilometers trap je soepel weg op je trekking fiets. Van alle bagage heb je geen last want de tassen zitten stabiel op de voor- en achterdrager. Met de fiets kom je op plekken waar je vaak met de auto niet kunt komen, je hebt bijna totale vrijheid!

Natuurlijk is de hybride/trekkingfiets niet alleen geschikt voor fietsvakanties. Mooie recreatieve tochten zijn ook goed te fietsen met de modellen uit de uitgebreide keuze aan hybride/trekking fietsen.

Kijk hier voor onze hybride/trekkingfietsen.

Volop genieten van avontuur met een trekking fiets op maat

Trekking fietsen zijn gemaakt om lange afstanden te overbruggen. Het is met dit fietstype daarom extra belangrijk dat uw houding goed is op de fiets. Een trekking fiets op maat van Fietsspecialist Westerlaken is bij uitstek geschikt om lange afstanden mee te fietsen. Met onze fietsen op maat wordt uw fiets zo afgesteld dat rug-, hals-, hand- en knieklachten voorkomen worden. Wij doen dit met ons Body Scanning Systeem waarmee we u opmeten voor een optimale fietspositie.

Contact

All Rights Reserved © 2017 - 2018