Fietsaccessoires & onderdelen

 

Onze merken

Een ruim assortiment fietsaccessoires & onderdelen

Een fiets zonder accessoires, het is bijna niet meer in te denken. Bijna iedereen heeft wel iets op of bij de fiets wat gebruikt wordt voor, tijdens of na het fietsen. Zo zijn er veel praktische accessoires, te denken aan fietsendragers, kinderzitjes, bagagedragerverbreders en fietstassen. Naast deze praktische oplossingen komen er steeds meer modieuze accessoires. Iedereen kan zijn of haar fiets herkenbaar maken door bepaalde accessoires te gebruiken, bijvoorbeeld sierbloemen, fietsmand, een fietscomputer met gps en hartslagmeter en nog veel meer. Laat u inspireren in onze winkel of via onze webshop.

Ook voor de racefietsersmtb’ers en hybridefiets rijders is er een ruime keuze. Vaak wordt er geen tas meegenomen tijdens het fietsen dus moet de reserve binnenband, het multitooltje en het pompje ergens anders in vervoerd worden. Dit kan bijvoorbeeld in een praktisch zadeltasje. Naast het zadeltasje is de fietscomputer ook een veel gebruikte accessoire bij de sportieve fietsers. Onderweg en thuis alle data aflezen van je tocht of training, ideaal!

Om het fietsplezier compleet te maken bieden wij een ruim assortiment accessoires aan. Van fietstassen tot fietsendragers en van kinderaccessoires tot onderhoudsartikelen. Bij ons bent u aan het goede adres!

Online webshop Fietsvakshop

Fietsvakshop is onze online webshop met fiets accessoires & fietsonderdelen.

Shop online via onze webshop

Contact

All Rights Reserved © 2017 - 2018