Over ons

Wij zijn Fietsspecialist Westerlaken

Westerlaken-Logo

Met passie en enthousiasme verkopen wij onze fietsen aan u als klant. Onze passie vindt u terug in het uitsluitend leveren van een fiets op maat! Met een fiets op maat heeft u maximaal plezier van uw fiets, omdat de fiets precies bij uw lichaam past.

Met een fiets op maat fietst u met maximale efficiëntie en gemak. Onze klanten ervaren dit als het hebben van fietsplezier. Dit fietsplezier geeft ons het enthousiasme om van elke fiets een passende fiets te maken.

Met 20 jaar aan ervaring is Fietsspecialist Westerlaken een begrip in Zeewolde. Ervaar een fiets op maat van Westerlaken zelf. Wij leveren ieder fietsmodel dat verkrijgbaar is in de markt. Fietsspecialist Westerlaken selecteert de fietsen echter op duurzaamheid, kwaliteit en fietsplezier garantie. Wij werken daarom samen met een groep fietsmerken die dezelfde missie en visie heeft.

Bovag heeft ons met 5 van de 5 sterren beoordeeld

Kwaliteit en service staan bij ons voorop binnen onze bedrijfsvoering. Onafhankelijk onderzoek van Bovag bekroonde ons werk met de hoogst haalbare beoordeling binnen de tweewielerbranche. Hier zijn wij trots op!

Onze missie

Onze missie is om ook de komende jaren te staan voor service, kwaliteit en vooral veel fietsplezier voor u als klant. Wij zien u graag in onze winkel.

Wie wij zijn?

Lees meer over teamleden van Fietsspecialist Westerlaken en ontdek wat onze persoonlijke binding met fietsen is.

Ontdek onze passie voor fietsen!

Bekijk ons fietsassortiment hier

Contact

All Rights Reserved © 2017 - 2018