Fiets op maat

body_scanning_logo

Westerlaken fietsen zijn altijd op maat

Waarom een fiets op maat

Veel mensen krijgen of hebben gewrichts- of rugproblemen. Dit kan (mede) veroorzaakt worden door een tekort aan beweging. Fietsen is hiervoor een goede oplossing, maar alleen wanneer de druk op ruggenwervels en gewrichten geminimaliseerd is door een juiste zitpositie c.q. fietsinstelling. Op deze manier kan overbelasting op de ruggenwervels, halswervels, hand- en kniegewrichten voorkomen worden.

Bij een aanschaf van een fiets van ons willen wij dat u maximaal plezier haalt uit uw fiets. Wij stellen daarom altijd een fiets op maat af wanneer hij bij ons vandaan komt. Want alleen op deze manier weten wij zeker dat u veel fietsplezier heeft.

Fietsspecialist Westerlaken stelt uw nieuwe/gebruikte fiets altijd ergonomisch verantwoord af. Dit doen wij  door middel van het ‘Body scanning meetsysteem’.

Hoe krijgt u een fiets op maat?

Uw lichaam wordt op 4 punten gemeten d.m.v. een laserpointer. Met deze gegevens en verdere informatie over persoonlijke voorkeuren kan Fietsspecialist Westerlaken met het Body Scanning systeem de juiste instelling voor uw fiets berekenen en de fiets hierop afstellen. Door deze afstelling is uw fiets dus uniek gemaakt voor uw lichaam. Mede daarom ervaren onze klanten het hebben van een fiets op maat als zeer plezierig.

Kan iedere fiets op maat worden afgesteld?

Ja, bij aankoop van een nieuwe fiets houden wij rekening met de framemaat van de fiets. Dit is geen globale schatting maar gebeurt door middel van de Body Scanning meting. Een fiets op maat van Westerlaken is geen keuze, maar een eis vanuit ons. Daarom rijdt zowel de stadsfietser als de racefietser met een fiets passend bij zijn postuur. Wij geloven er in dat u bij elk fietstype baat heeft bij een fiets op maat. Daarom stellen wij alle fietsen af op u.

Gratis bij een nieuwe fiets

Bij aankoop van een nieuwe fiets stellen wij de fiets gratis voor u af. Bent u niet tevreden over de afstelling van uw huidige fiets? Kom langs en voor maar € 35,- meten wij u op en stellen de fiets voor u af.

scanningbooth

Contact

All Rights Reserved © 2017 - 2018